Persely bagoly színes Janoschik

A kiváló minőségű Janoschik tölgyfából készült persely - szeretettel megtervezett kis állatka formájában és az eredeti "trükkel", amikor egy érmét behelyezünk.

Momentálně nedostupné
Márka: Trihorse
19 235 Ft
Kategória: Perselyek
Jótállás: 2 év

Kiváló minőségű fa persely gyerekeknek

A természetes fából készült persely kiválóan megmunkált, és mosolyt csal a gyerekek és a felnőttek arcára is. Emellett gyönyörű dísze lehet egy gyerekszobának is.

 

A spórolás olyan jó móka!


A tölgyfából készült állataink mind különleges dolgot tehetnek. Az elefánt például felemeli az ormányát, ha érmét dobsz bele, míg az egér farkát meg kell húzni, ha érmével akarod etetni.

A persely bármikor kinyitható. A persely kompakt méreteinek köszönhetően az első sikerélmények gyorsan elérhetők. A persely kiürítése egyszerű, és a gyerekek annyiszor megismételhetik a folyamatot, ahányszor csak akarják. E tevékenység során a gyerekek gyakorolják a finommotorikus készségeket is.

 

Nagyra értékeljük a kézműves munkát, és csak FSC tanúsítvánnyal rendelkező anyagokat használunk a szeretettel gyártott perselyeinkhez, hogy gyermekeink egészséges környezetben nőhessenek fel.

 

Az eredeti tölgyfa persely ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

  • Anyag: Tölgyfa, természetes, lakkozott vagy polírozott.
  • Méretek: 150 × 150 × 130 mm
  • Ajánlott életkor: 1 - 101 év

 

 

Minden termék közvetlenül a gyártótól származik. Minden termék 80%-ban kézzel készült, lehetséges, hogy a termékek színei kis mértékben eltérhetnek az ábrákon látható termékek színétől. 

Vissza a boltba